DeKeuzeKracht methode kent vijf modules

De vijf modules uit DeKeuzeKracht methode zijn:

Route


In het intakegesprek stippelen we jou route uit en krijg je inzicht in het doel dat je wilt bereiken. Je weet waar je je bevindt en waar je naar toe wilt. Je ervaart vrijheid om te kiezen en neemt zelf het besluit. En diegene die denkt dat het hierna pas begint, komt bedrogen uit. Deze eerste stap zorgt namelijk meestal al voor opluchting en kracht. 

Kompas


Met het kompas bepaal je vol vertrouwen je eigen koers. Je maakt zelfverzekerd keuzes die passen bij jouw doelen en geniet van deze keuzevrijheid. Je merkt dat keuzes maken energie en voldoening geeft en ontdekt dat dit rust en ruimte brengt.

Anker


Na afronding van het coachtraject maak je nog eens de balans op en neem je aandachtspunten nader onder de loep. Zoals de naam al aangeeft, veranker je (opnieuw) behaalde resultaten. De module bestaat uit één of tweemaal coaching, in te zetten binnen drie of zes maanden als aanvulling op de module Kompas.

Afslag


Jij neemt de afslag omdat de richting die je in wilt slaan, helder voor je is. Met de module Afslag ontdek je nieuwe inzichten en perspectieven. De consequenties van je keuzes zijn duidelijk. Deze module vormt een stevige steun in je rug waardoor je volledig achter je keuzes staat. Niemand anders dan jij neemt de regie en maakt de keuzes die bij je passen, zonder je zorgen te maken. Je ervaart rust, ruimte en vertrouwen.

Panorama


Professionele tijd voor jezelf. Om stil te staan bij jezelf en dat wat belangrijk is in jouw leven. Met een professional sparren over wat er speelt in jouw werk en leven. Bijvoorbeeld over een lastige werksituatie, om ervoor te zorgen dat die knoop in je maag verdwijnt. Of om opnieuw focus te bepalen of om ontwikkelpunten scherp te krijgen. In de module Panorama heb je vijf maal per jaar een coachgesprek. Jij bepaalt wanneer.

Voor bedrijven geldt dat Panorama niet persoonsgebonden is en kan dus ingezet worden voor meerdere medewerkers.