Wat maakt de inzet van DeKeuzeCoach uniek en effectief

Ik maak het verschil door een vertrouwde en veilige omgeving te scheppen waarin ik mensen in alle rust vertrouwen geef zichzelf te zijn. Dit is een belangrijke basis om in staat te zijn authentieke keuzes te maken. Vind je het lastig om keuzes te maken, dan daag ik je uit om patronen te doorbreken, nieuwe perspectieven te ontdekken, zelf keuzes te maken en daarmee jezelf of situaties in beweging te krijgen. Mijn kalme en heldere manier van communiceren en mijn daadkracht en doortastendheid helpen je daadwerkelijk keuzes te maken voor nu en voor later.

Voor meer referenties verwijs ik naar 'Wat zegt de klant'.

Referenties:

"Mijn schaamte liet mij volledig stil staan. Ik durfde niet voor mezelf op te komen. Ik had allerlei creatieve ideeën, maar durfde ze op mijn werk niet uit te spreken. Ik was continu bang niet goed genoeg te zijn en dan zei een stemmetje in mij: dat vinden ze toch niks. Dus hield ik me stil. De coaching op perfectionisme is voor mij de ommekeer geweest. Ik heb echt een ander leven. Schaamte heeft plaats gemaakt voor moed en zelfvertrouwen."

"Wat ik echt jouw unieke gave vind, en wat ik elke keer weer ervaar en voel, is dat er in mij weer ruimte gecreëerd is. Jij creëert ruimte! En daarmee perspectief, rust en vrolijkheid."

"Ik was op zoek naar mijn echte drijfveren in het leven en wat mijn sterke punten en mijn kracht waren. Samen met Nicole ben ik hier op een ontspannen, open manier naar op zoek gegaan. Als coach zorgde Nicole ervoor dat ik bewust en vaak ook onbewust naar mezelf in de spiegel keek en zo ontdekte wat ik eigenlijk altijd wist; mijn persoonlijke kracht en welke normen en waarden voor mij belangrijk zijn. Tijdens de eerste coachingsessie ontdekten we dat mijn perfectionisme me in de weg zat bij het maken van de juiste keuzes. Samen met Nicole ben ik ook dit traject gestart. In het begin een beetje argwanend, want het leek eerst een ver-van-mijn-bed-show, maar uiteindelijk kreeg ik het gevoel dat ik mijn perfectionisme een plek kon geven en door de begeleiding van Nicole hiervan een kracht kon maken.
Doordat de coachingsessies in de natuur worden gehouden, krijg je een enorm gevoel van vrijheid en lijken er letterlijk geen belemmeringen en grenzen  te zijn om na te denken over wie je bent en wat je wilt in het leven. Nicole, bedankt voor de weg die wij in het afgelopen jaar samen hebben mogen bewandelen!"

"Nicole heeft mij echt verder geholpen in het nemen van stappen. Ik heb in DeKeuzeKracht methode gekozen voor de modules Kompas en Anker. Ik vind dit een uitstekend concept met een duidelijke structuur, inhoudelijke opbouw met een kop en een staart. Zonder dat ik het in de gaten had heeft Nicole mij via de 6 V's laten inzien wat ik belangrijk vind in het leven, wie ik ben, wat mijn waarden zijn en wat mijn kwaliteiten zijn. Wat ik ook heel fijn vond is dat de gesprekken buiten in de natuur plaatsvonden. Ik heb daadwerkelijk weer vrijheid en levensvreugde ervaren, dat was ik echt even kwijt. Ik ben nog niet helemaal waar ik zijn wil, maar ik ben me er nu van bewust wat voor mij belangrijk is en daarmee ben ik in staat keuzes te maken die bij mij passen. Bedankt Nicole voor je luisterend oor en hulp, ik had dit zonder jou niet kunnen bereiken!"

"De afgelopen weken hard en fijn gewerkt met Nicole. Goede begeleiding in mijn verdere groei en persoonlijke ontwikkeling. De wandelingsessies langs de Maas en tussen de Maasheggen zijn echt een fijne manier van leren en groeien. Nicole is een fijne en rustige coach waarbij ik me echt op mijn gemak voelde en wist ook precies wat ik nodig had."

"Tijdens een aantal wandelingen heeft Nicole me uitstekend geholpen met het opnieuw vinden van mijn kernwaardes, kracht en energie. Al heel snel na het intake gesprek zijn we samen aan de slag gegaan. En ik ben zo blij dat ik ook al heel snel stappen heb kunnen zetten. Dankzij de modellen die Nicole me voorlegde was ik in staat om weer structuur aan te brengen in wat ikzelf belangrijk vond en wat dat voor mijn toekomst zou betekenen. Ze heeft me handvatten aangereikt waar ik na de wandelingen weer mee aan de slag kon voor mezelf. En nu, na 5 wandelingen (coaching gesprekken), ben ik heel blij dat ik gekozen heb om me te laten coachen door Nicole. Want ik zit weer vol met kracht, energie en ambitie. Dat was ik eerlijk gezegd een poosje kwijt. Bedankt daarvoor. Ik beveel Nicole daarom ten zeerste aan. Ze laat je in je waarde en houd je geheel zonder oordeel een spiegel voor."

"Op basis van haar analytisch vermogen gecombineerd met haar sterke luistervaardigheid, komt Nicole snel tot de kern van problemen en kan ze managers en medewerkers effectief begeleiden. Ze is een persoon die moeilijke situaties niet uit de weg gaat, maar juist echte pijnpunten helder bespreekbaar maakt met alle nodige rust en empathie."

"Proactief en met uitstekende interpersoonlijke vaardigheden, heeft Nicole tal van moeilijke personele situaties en een aantal structurele reorganisaties behandeld. Haar integriteit en focus en blijk van hoge mate van empathie, maakt voor mij dat Nicole een uitstekende coach is."

"Nicole weet telkens snel tot de kern van de kwestie door te dringen. Met haar kalme en tegelijk duidelijke manier van communiceren, waarbij ze confrontaties niet uit de weg ging, gaf zij mij een handvat om situaties in beweging te krijgen en stappen te maken."

"Je hebt mij een duw in de goede richting gegeven; dank voor je inzicht, verruimende en coachende rol, ik kan nu afstand nemen."

"Dank je Nicole, dit zijn waardevolle tips en levenslessen. Kan ik hierop een abonnementje nemen?"