Bingo!

Gefeliciteerd, ook jij bent een perfectionist en dat wordt vaak gezien als een kwaliteit. Perfectionisme helpt je het beste uit jezelf te halen. De dingen zo goed mogelijk willen doen, geeft je energie en motivatie; onmisbaar als je iets wil bereiken bij sport, werk en studie.

Helaas kan perfectionisme ook een valkuil zijn. Je zult de eerste niet zijn die er over struikelt. Want perfectionisme kost ook energie. Het kan je belemmeren en tot veel (werk) druk en stress leiden. Zet de oorzaken van een burn-out op een rijtje en perfectionisme staat hier met stip tussen. Dus: “gefeliciteerd”.

Gelukkig is er ook goed nieuws. Je kunt perfectionisme in een ander perspectief plaatsen waardoor het geen belemmering meer voor je is. Perfectionisme hoeft je namelijk niet in de weg te staan, mits je er op de juiste manier mee om gaat. En dat is te leren. Voor iedereen.

Wil jij af van het patroon altijd maar de lat te hoog te leggen, het piekeren, het gevoel altijd te ‘moeten’ of alles onder controle te willen hebben? Als perfectionismecoach ondersteun ik je met de OCP-methodiek om deze patronen werkelijk te doorbreken, de juiste balans te vinden en met zelfvertrouwen het beste uit jezelf te halen en een duurzame verandering te realiseren.

Het coach traject bestaat uit een aantal vast omlijnde stappen die ik samen met jou doorloop. Reken daarbij op 5 tot 7 coachsessies in een periode van 3 maanden.

Wil je meer informatie over perfectionisme coaching, neem dan gerust contact met me op.