Wat zegt de klant

Wie kan er beter vertellen wat coaching op patronen van perfectionisme oplevert dan de klanten zelf:

"Na een gesprek met onze HR specialist over mijn coachingsbehoefte kwam ik uit bij perfectionisme coaching. Wat mij in de zoektocht naar de juiste coach het meeste aansprak in Nicole en haar benadering is de eerlijke, warme en oprechte manier waarop ze contact met je maakt. Tijdens het traject heb ik nog meer inzichten gekregen in mijn belemmerende patronen en vooral waar deze vandaan komen. Het fijne is dat je tijdens het traject aan de slag gaat met het hervinden van je eigen balans waardoor deze belemmerende patronen minder invloed uitoefenen op je leven en als ze weer de kop op steken je redelijk eenvoudig de balans zelf kunt herstellen. Het mooiste is nog wel dat ik ook juist de ruimte heb kunnen vinden voor de goede dingen die perfectionisme ook met zich meebrengt. Mijn balans, rust en zelfvertrouwen zijn er weer! Nicole, heel bedankt voor dit fijne traject!"

                                                                    ***

"Na coaching te hebben gehad bij een psycholoog, vervolgd door een lifestylecoach, waarna ik ook nog een loopbaancoach heb gehad, ben ik beland bij Nicole, een perfectionismecoach. Tijdens alle coaching trajecten veranderde er telkens wel iets in positieve zin, maar toch ging het op den duur weer ‘mis’ of liep ik weer ergens anders tegenaan. Bij Nicole viel alles op z’n plek en mede door het boek dat ik heb gekregen van Nicole begrijp ik nu beter waar mijn gedrag vandaan komt. Door de coaching weet ik nu hoe ik hiermee moet omgaan en dat is een hele bevrijding. Doordat deze verandering meer op een onbewust niveau heeft plaatsgevonden, heb ik er nu veel meer vertrouwen in dat het ook goed blijft gaan. Mocht het toch niet helemaal lekker meer gaan, mag ik altijd weer terugkomen bij Nicole."

                                                                     ***

"Als je altijd op de top van je kunnen wilt leven en slecht kunt omgaan met tegenslagen,‚Äč is het soms goed om even een stapje terug te doen en terug te denken aan een tijd uit je onbezorgde jeugd. Het is fijn om iemand zoals Nicole te hebben en je leert hoe daarmee om te gaan."

                                                                     ***

"Ik liep ontzettend vast met werk en privé en wilde graag voorkomen om thuis te komen zitten met een burn-out. Veel van de dingen waar ik tegen aan liep hadden te maken met onzekerheid en perfectionisme, dat begreep ik rationeel wel, maar er gevoelsmatig ook iets aan doen lukte niet goed. Nicole heeft mij in haar traject door gesprekken geholpen op een meer onderbewust niveau te werken aan deze punten. Het fijne hieraan is dat er werkelijk iets verandert zonder dat je je toch al volle hoofd overspoelt met theorie en oefeningen. Patronen veranderen, zelfvertrouwen en zelfzorg nemen toe. Ook nu al een aantal maanden na het beëindigen van het traject werkt dit effect door. Ben erg blij dat ik deze stap heb genomen en Nicole dankbaar voor haar tijd en vertrouwen!"  

                                                                      ***

"In een relatief korte periode heeft Nicole ervoor gezorgd dat ik veel vrijer en met zelfvertrouwen in het leven sta. Ik kan écht genieten van de dingen die ik doe, zowel tijdens mijn werk als privé, waardoor ik meer energie over houd tijdens drukke of stressvolle weken. Nicole is een warme persoonlijkheid en we hadden direct een klik, waardoor het heel fijn was om naar haar toe te gaan. Na elke coaching sessie voelde ik dat er weer een last van mijn schouders viel. Ook de omgeving waar de coaching sessies plaatsvinden is prachtig en rustgevend, wat zeker bijdraagt. Ik zou het iedereen aanbevelen!"

                                                                        ***

"Recent heb ik een coachingstraject bij Nicole afgerond. Ik voel nu veel meer rust. Vooral in mijn hoofd. Ik maak me minder snel druk om dingen. Al het piekeren is weg en dat geeft zoveel rust. Ook heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en voel ik meer mezelf. Al na een aantal sessies met Nicole, begon ik al verschil te merken. Ook mijn partner merkte dat. En dat gebeurde allemaal onbewust. Vaak als ik terug dacht aan de dagen ervoor, merkte ik hoe makkelijk alles was gegaan. Ik blijf het bijzonder vinden. Bij Nicole voelde ik me erg op mijn gemak. Ik kon alles met haar delen. En ze voelde me ook goed aan. Bovendien vinden de sessies ook plaats op een geweldige rustgevende locatie."

                                                                        ***

"Toen ik bij Nicole startte had ik het gevoel 'vast' te zitten in allerlei verwachtingen. Ik ervoer constant een druk waar ik me niet van kon losmaken. Door de gesprekken met Nicole en de aandacht voor nieuwe patronen, heb ik meer ruimte kunnen maken voor mezelf. Ik durf veel meer naar mijn gevoel te luisteren en kom er meer en meer achter hoe fijn dat is. Ik kan nu beter loslaten en ervaar daardoor vrijheid en energie om dingen aan te gaan die bij mij passen of op een manier zodat ze bij me passen. Ik heb Nicole ervaren als een hele fijne coach die je echt begrijpt en je tijdens het traject alle ruimte geeft. Ik kijk dan ook dankbaar terug op het traject!"

                                                                         ***

"In de afgelopen 2 maanden heeft Nicole mij geholpen met het terugvinden van mijzelf, wat voor mij de belangrijke dingen zijn in het leven en hoe ik veel beter in het hier en nu gelukkig kan zijn met het leven, in plaats van alleen maar te denken aan wat ik nog wil doen in de toekomst. Nicole komt heel snel tot de kern en weet je goed te triggeren op de belangrijkste aandachtspunten tijdens de coachingsessies, zodat je zelf tussen de coachingsessies door gaat reflecteren, in de spiegel gaat kijken en gaat beginnen met veranderen. Nicole bedankt voor deze mooie ervaring en wijze lessen."

                                                                        ***

"Door de coaching van Nicole ervaar ik mijn perfectionisme als kracht en niet als last. 
Waar ik eerder last had van onzekerheid en overbelasting, ervaar ik nu rust, kracht en energie. 
Ik sta met meer zelfvertrouwen in het leven en ik voel me vrij om mijn eigen keuzes te maken. Voor het eerst sinds jaren durf ik volledig mezelf te zijn, zonder schaamte of terughoudendheid. 
Ik heb de coaching een paar maanden geleden afgerond, maar ben nog steeds elke dag dankbaar wat Nicole me heeft gebracht."

                                                                        ***

"Na een periode tijdens covid-19 en waarbij ik continu thuis aan het werken was, had ik moeite om met de stress om te gaan. Ik was loyaal naar alles en iedereen, behalve mezelf. Na gesprek met de arts in die periode kwam zij tot de conclusie dat ik last kon hebben van perfectionisme.
Ik ben toen bij Nicole uitgekomen en kon snel beginnen met het coaching traject. De OCP-methodiek sprak me erg aan, echter wist ik niet hoe dit in de praktijk zou uitvallen.
Het was een bijzondere ervaring hoe dit uiteindelijk in zijn werk ging en had hier zeker in het begin grote vraagtekens bij. Echter, nadat ik al snel resultaten merkte wist ik dat dit me zeker verder zou brengen.
Na 6 sessies kon ik het traject afsluiten over een periode van slechts 3 maanden. In die tijd heb ik grote stappen kunnen maken op het gebied van perfectionisme en mijn eigen stress, welke me zeker nog meer zullen brengen in de toekomst.
Ik ervaar meer ontspannenheid, zelfvertrouwen, minder stress en ook fysiek merk ik de uitwerking hiervan op mijn lichaam. Ik had dit niet verwacht en ben blij met de keuze voor zowel de methodiek als Nicole."

                                                                          ***

"Heel blij ben ik met het coaching traject dat ik bij Nicole gevolgd heb. Er werd niet ingezet op gedragsverandering, want je bent zoals je bent, maar werken aan patronen waar je in het dagelijks leven last van hebt. Niet praten over, maar werken aan het ombuigen van oude belemmerende patronen naar nieuwe patronen die zorgen voor een positieve blijvende verandering. Een resultaatgerichte methode en dat sprak me aan. Ja, coaching met huiswerk, maar dat heeft ook vrij snel tot goed resultaat geleid. Mijn hulpvraag is concreet aangepakt met deze methode. Het bewust/onbewust blijven toepassen is overal en altijd mogelijk, zonder moeite. Voor mij was dit de juiste keuze(coach). De balans is er weer!"

                                                                          ***

"Voorafgaand aan mijn traject bij Nicole, verdiepte ik me in de coaching door haar site te lezen. Wat ik daar las, sprak me meteen aan. Zoveel herkenning! En blijkbaar kon er echt iets gedaan worden aan de belemmerende patronen waar ik last van had. Hoopvol ging ik naar het intakegesprek. De plek waar ik terecht kwam, was net zo mooi als de indruk die ik ervan had gekregen op de site. Ik voelde me prettig bij wat ik hoorde over de vastomlijnde stappen en het effect van de OCP- methodiek. Toen ook nog bleek dat Nicole een betrokken en kundig persoon is bij wie ik me meteen op mijn gemak voelde, was mijn keuze snel gemaakt. Ter plekke besloot ik bij Nicole te starten en ik had er meteen zin in. Tijdens de coaching moest ik even wennen aan de manier waarop de onderliggende patronen van perfectionisme via het onderbewuste werden aangesproken, maar al snel vond ik deze manier van werken juist fijn. Deze coaching heeft me ontzettend veel gebracht en het was heerlijk om elke twee weken naar Nicole toe te gaan. Ik heb nieuwe inzichten gekregen, nieuwe patronen ontwikkeld en er ontstond innerlijke acceptatie en rust. Ik raad deze coaching met de OCP-methodiek door Nicole dan ook zeker aan."

                                                                            ***

"Recent heb ik een OCP (Perfectionisme Coaching) traject afgerond bij Nicole. Samenwerken met Nicole is fijn. Ze is professioneel, integer, ervaren, betrokken, brengt een prettige rust en ondersteunt in haar wijze van begeleiding. Ik ben erg blij met wat zij en de OCP-methode mij heeft gebracht. Eerst kon ik het niet geloven, maar het is verbluffend hoeveel verandering dit in korte tijd brengt. En het werkt door, ik blijf me verwonderen. Dank je wel Nicole!"

                                                                            ***

"Via deze weg wil ik graag delen dat ik enorm dankbaar ben voor het coaching traject dat ik bij Nicole heb gevolgd. Via mijn werkgever ben ik bij Nicole terecht gekomen, ze zou me namelijk kunnen helpen met mijn perfectionisme. Perfectionisme, wat mij in mijn zakelijke en privéleven enorm belemmerde omdat ik niet vertrouwde in mijzelf, onzeker was, altijd zocht naar bevestiging, bang was om te falen en door al die factoren weinig energie overhield om écht tot rust te komen en te genieten. Gelukkig kan ik dit nu in de verleden tijdsvorm opschrijven want Nicole heeft mij geholpen om vol zelfvertrouwen en succesvol in het leven te staan met daarbij in verbinding met mijzelf en anderen. Een doel waar ik een paar maanden geleden enorm naar verlangde maar niet in geloofde dat ik dit ook kon bereiken. Nicole is een hele fijne coach voor mij geweest, ze heeft een oprecht luisterend oor, veel mensenkennis en is enorm goed in haar vak waardoor ik zeker weet dat iedereen met perfectionisme door haar geholpen kan worden. De coaching vond plaats in haar mooie hooiwagen in Beugen, een prachtige plek in de natuur wat een erg prettige basis legde om samen te werken."

                                                                            ***

"Wat heb ik veel geleerd over mezelf en over het omarmen van mijn verschillende delen. Waar ik deze eerst nooit onder ogen durfde te komen, kijk ik ze nu recht in de ogen aan. Ik heb van alles geprobeerd om dit jaar door te komen, maar niks heeft me zo geholpen als jouw coaching; dit is echt een levensveranderende coaching. Ik weet zeker dat dit me nog mijn hele leven gaat helpen om met veerkracht de tegenslagen te overwinnen. Ik heb nog even te gaan, maar ik heb het idee dat ik nu de handvatten heb om dit te doen. Dus ontzéttend bedankt!"

                                                                            ***

"Al zo lang als ik me kan herinneren, ben ik perfectionistisch. Ik had nooit door hoe hoog ik de lat legde voor mezelf, totdat ik een andere functie kreeg op mijn werk. In deze nieuwe rol leek het onmogelijk om alle ballen in de lucht te houden en iedereen tevreden te stellen. Ik piekerde, lag wakker en kreeg het gevoel niet ver van een burn-out verwijderd te zijn.
Mijn leidinggevende gaf me het goedbedoelde advies wat vaker “nee” te zeggen, maar dat lukte me niet goed. Van HR kreeg ik het voorstel om perfectionismecoaching te volgen.
Ik bekeek de website van Nicole en bij het lezen van de kenmerken van perfectionisme drong het tot me door: dit ben ik, ten voeten uit!
De eerste kennismaking was al snel gepland en verliep heel prettig. Nicole is een warme, rustige vrouw, bij wie ik me al snel op mijn gemak voelde. Samen bespraken we mijn coachingsvraag en Nicole legde uit hoe ze mij kon ondersteunen. Niet onbelangrijk, de locatie is uniek: een omgebouwde hooiwagen van waaruit je over de prachtige landelijke omgeving uitkijkt. Een ideale plek om even afstand te nemen van alles en je volledig te richten op de coaching.
Eerlijk is eerlijk: de eerste sessie was voor mij wat onwennig, ik moest er even ‘in’ komen. Nog nooit eerder had ik dit soort gesprekken gevoerd. En zou het voor mij wel werken? Nicole beloofde me dat ze me zou meenemen in het proces en dat ik vanzelf veranderingen zou gaan ervaren. Dit gebeurde ook! Al veel sneller dan ik zelf verwacht had, merkte ik een verschuiving in mijn patronen. Niet alleen op het werk, maar ook in mijn privéleven.
Nu de coaching is afgerond, sta ik sterker in mijn schoenen. Perfectionistisch ben ik nog steeds, dat zit in de aard van het beestje. Maar het belemmert me niet meer. Ik baal nog wel van een foutje, maar ik lig er niet meer wakker van. Daarnaast kan ik beter mijn grenzen bewaken, merk ik dat ik minder bevestiging van anderen nodig heb en weet ik beter wat ik wil. Ik heb het gevoel dat ik een belangrijk stuk van mezelf heb teruggekregen, dat veel te ver op de achtergrond was geraakt. Dit geeft een gevoel van rust en vrijheid, waar ik ongelooflijk blij mee ben!
Dankjewel Nicole!"