Wat bezielt mij?

Deze vraag wordt vaak op een afkeurende manier gesteld: waar ben jij nu mee bezig? Dat bedoel ik hier juist niet.

Integendeel. Weten wat je bezielt, zorgt ervoor dat je in je leven keuzes kunt maken die bij je passen.

Wat bezielt mij in mijn werk als coach?

Anderen helpen keuzes te maken die bij hen passen, daar word ik blij van. Mensen laten ervaren hoe je dichtbij jezelf kunt blijven en daarmee authentiek kunt zijn en handelen, dat maakt mij gelukkig.

Wat bezielt mij om buiten te coachen?

Ook mijn hoofd zit soms vol gedachten die alle kanten op schieten. Met twijfels over hoe ik zaken ga aanpakken en wanneer ik dat allemaal ga doen? Natuurlijk laten ook de stemmetjes van zich horen met de vraag of ik niet iets beters te doen heb dan te wandelen.

Juist door te gaan lopen is niet alleen mijn lichaam maar ook mijn brein in beweging. Het rustige tempo van het wandelen zorgt ervoor dat ik mijn gedachten orden en er zelfs nieuwe ideeën ontstaan. Mijn eigen doel komt helder in beeld.

De combinatie van coachen, in beweging zijn en de natuur is uniek. Op deze krachtige manier maak je daadwerkelijk stappen en keuzes die bij je passen. Een geweldig proces om te mogen begeleiden!

Wat bezielt jou?