Bingo!

Heb je bingo?

Gefeliciteerd, ook jij bent een perfectionist en dat wordt vaak gezien als een kwaliteit. Perfectionisme helpt je het beste uit jezelf te halen. De dingen zo goed mogelijk willen doen, geeft je energie en motivatie; onmisbaar als je iets wil bereiken bij sport, werk en studie.

Helaas kan perfectionisme ook een valkuil zijn. Je zult de eerste niet zijn die er over struikelt. Want perfectionisme kost ook energie. Het kan je belemmeren en tot veel (werk) druk en stress leiden. Zet de oorzaken van een burn-out op een rijtje en perfectionisme staat hier met stip tussen. Dus: “gefeliciteerd”.

Gelukkig is er ook goed nieuws. Je kunt perfectionisme in een ander perspectief plaatsen waardoor het geen belemmering meer voor je is. Perfectionisme hoeft je namelijk niet in de weg te staan, mits je er op de juiste manier mee om gaat. En dat is te leren. Voor iedereen.

Als perfectionisme-coach kan ik je helpen om het patroon waarin de lat te hoog ligt, te doorbreken. Aan de hand van de OCP-methodiek begeleid ik je om de juiste balans te vinden en met het volste vertrouwen nog steeds het beste uit jezelf te halen.

Meer weten? Neem een kijkje op mijn website: www.dekeuzecoach.eu/perfectionisme-coaching of neem gerust contact met me op.