Nieuw, maar bewezen: DeKeuzeKracht methode

Vol trots presenteert DeKeuzeCoach haar unieke, doeltreffende methode: DeKeuzeKracht methode.

Tal van gesprekken had ik toen ik twee jaar geleden mijn bedrijf startte. Veel mensen waren enthousiast omdat ze overtuigd waren (en zijn) van mijn kwaliteiten als coach. Ik ontmoette echter ook scepsis. Want er zijn al zoveel coaches. Klopt, en juist dat maakte mijn plannen sterker.

Coachen is namelijk meer dan praten. Coachen is meer dan wandelen in het bos en wat wijze raad geven. Coachen is een vak. Een vak dat ik handen en voeten wil geven, een vak dat ik wil uitoefenen volgens een methode. Die methode hanteerde ik vanaf dag één. En het werkt!

Mijn methode geeft mensen de kracht om te kiezen. Ik had echter nooit de moeite genomen om mijn manier van coachen een naam te geven en te omschrijven. Nu wel. Vandaar bij deze de introductie van DeKeuzeKracht methode. Dé methode van DeKeuzeCoach. Mijn methode, een methode die tal van mensen verder geholpen heeft en zichzelf de afgelopen jaren bewezen heeft.

DeKeuzeKracht methode gaat uit van 6 V's

Verkenning Je ontdekt wat je wilt veranderen
Verdieping Je krijgt inzicht in wie je bent, wat je wilt en wat je kunt
Verbreding Je ontdekt nieuwe perspectieven
Verandering Je doorbreekt vaste patronen
Vertrouwen Je kiest krachtig je eigen koers
Verankering Je verstevigt de resultaten


Deze 6 V's volgen elkaar op en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze komen terug in de 5 verschillende modules die DeKeuzeKracht methode kent.

Meer weten?
Neem gerust contact met me op: 06 46636209