Om in te lijsten!

Iedereen maakt keuzes, elke dag weer: wat doe ik aan, ga ik met de fiets of pak ik de auto, wat zullen we eten vandaag, ga ik wandelen of hardlopen, welk boek zal ik gaan lezen? Dit zijn relatief kleine, vaak onbewuste keuzes.

Je staat in je leven ook voor meer ingrijpende keuzes, die meer en bewuste aandacht vragen: blijf ik die lastige situatie uit de weg gaan of kom ik voor mezelf op? Ga ik wel of niet minder werken? Blijf ik ongelukkig in mijn baan of ga ik iets doen waar ik wél gelukkig van word? Durf ik de stap naar zelfstandig ondernemer te maken? Blijf ik doorrennen of neem ik meer tijd voor mezelf?

Een knoop doorhakken en de keuze maken die bij jou past, zorgt voor enorme opluchting. Het maakt je blij en gelukkig, het geeft je nieuwe energie en een gevoel van vrijheid. Dát zijn de krachtige keuzes in je leven die echt bijdragen aan je levensgeluk.

Welke van jouw keuzes is het waard om in te lijsten?