Richting aan je leven

Ben jij de richting in je leven even kwijt? 
Weet jij niet meer welke kant je op wilt?
Wil je weer rust, levensvreugde, voldoening en keuzevrijheid ervaren?

Waarden en doelen
Wil je meer invloed hebben op hoe je leven eruit ziet en zelf bewuster keuzes maken, dan is het vinden van het doel in je leven en wat je waardevol vindt van groot belang. Door te leven naar je waarden en doelen, geef je namelijk weer richting aan je leven. 

Hoe
Ik geef je onderstaande zeven vragen die je zullen helpen meer inzicht te geven in wat je wilt, wie je bent en wat je kunt.

1.    Wat vind ik belangrijk in het leven?
2.    Wat zijn mijn belangrijkste waarden?
3.    Waar ben ik goed in?
4.    Wat doe ik nu met mijn talenten?
5.    Wat is mijn droom voor de toekomst?
6.    Wat wil ik nu veranderen?
7.    Wat heb ik nodig om mijn doel(en) te realiseren?

De antwoorden op deze vragen zijn de basis voor de keuzes in je leven en in je werk. Bewuste keuzes maken die bij je passen, geeft rust en evenwicht.

Hoe fijn zou het zijn als je weer kunt zeggen: ik weet weer waar ik blij van word en heb mijn energie weer terug! 

Hulp nodig
Vind je het lastig op de vragen een antwoord te vinden, weet dan dat je er niet alleen voor staat. Ik help je graag inzicht in je waarden en doelen te krijgen. Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek via onderstaande link.